← back

2019-02-012019-02-022019-02-042019-02-06

2019-02-052019-02-072019-02-082019-02-09

2019-02-102019-02-11

Sketch

2019-05-012019-05-02

 Stop by

Installation  2019

/ Sketch: Acrylic on Canvas, 31.5 x 41cm 

 

Lai raised this question: in an art exhibition, what deserve to be expelled, and what need to stay? He proposes to restructure the rainwater pipes that are originally located in one side of the gallery space and extend them to reach the central area of the space. The rain water would then flow into a water storage barrel, before it is expelled to outside of the building. Lai’s intervention will not change how the rainwater come and go, but only create a short period of time when the rainwater stops-by in the exhibition and eventually leave traces with the dirt that it carries.

-https://edouardmalingue.com/exhibitions/healthier-simpler-wiser/?lang=en

 

 

2019.5   "Healthier, simpler, wiser.", Edouard Malingue Gallery, Shanghai, CHINA